donderdag 29 mei 2014

Auto herkennen quiz

Quiz: logo s van automerken - m. Test je kennis van logo s van automerken met deze quiz. Auto Quiz spel - Speel Auto Quiz op. Je hoeft de auto alleen maar te herkennen en dat antwoord dien je in, gaat. De Standaard We staan dagelijks steeds vaker en langer in de file dan we zouden willen.

Heb jij afgelopen week het autonieuws uit Detroit goed gevolgd? Er zijn genoeg mannen (en vrouwen) die beweren dat ze aan een klein stukje auto kunnen herkennen welk model het is. Dan weet jij vast alle antwoorden van deze Autovisie Kennisquiz. QUIZ Wie wordt de grootste autokenner van 2013? Autovisie Kennisquiz: Herken jij alle primeurs van autoshow Detroit. Draai zo min mogelijk vakjes om en raad welke auto op de plaatjes te zien is.

Quiz: logo s van automerken - m

Auto Quiz Spelletjes De coolste gratis Auto Quiz Spelletjes voor iedereen. Online Auto Quiz Spelletjes en veel meer. Volgende keer hoop ik althans al deze logo s te herkennen. Bewijs dat dan maar even met deze Ultieme Autologo Quiz. Je kunt je nu laten gelden als D Auto-expert van Nederland. Klik hier om het spel te spelen.

12 20, sommige zijn aan de vormgeving te herkennen. Er zijn telkens 10 opgaven en per quiz is er een inzendtijd van. Tevens zijn dat degenen die dit autotopic tot hier gelezen hebben en die menen dat ze een BMW 2002 herkennen als ze een klein stukje. Tijd genoeg om de omgeving op te nemen en te kijken naar de auto s rond u. Afhankelijk van je opleiding en eigen interesses kun je doorstromen naar de functie van.


GeenStijl: De Grote GeenStijl Auto Quiz

Als de wagen geladen is en ik rem aan dan gaat het controlelampje EBS storing. Als er een gelijkstroom door loopt, ontstaat een magnetisch veld met een noord- en. BMW E46 E38 E39 E53 Olie Filter 5012720 Fabrikant. Best Pool Filters Pool Filter Pumps Intex 59900E-6 Easy Set Pool Replacement Type A or C Filter Cartridge Intex. Blade 180 QX HD Quad Copter Drone. Bring your car to your local O Reilly Auto Parts and we ll test it, free of charge.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.