donderdag 31 juli 2014

Amortisatie

Amortisatie

Het gerechtelijk afschrijven van geldswaardig papier, dat op enigerlei wijze verloren is gegaan, afschrijving delging van een schuld, aflossing van. Amortisatie Woordenlijst Morningstar Amortisatie - definition from Morningstar : De geleidelijke aflossing van van een obligatielening of andersoortige lening in reguliere termijnen over een. Amortisatie betekenis en definitie De betekenis van amortisatie vind je op deze pagina. Op deze website helpen we je graag met de betekenis van alle Nederlandse woorden. Vennootschapsrecht afschrijving van goodwill afname van het kapitaal in een besloten vennootschap door aandelen in te trekken (en het).

Amortisatie (Economie) - Definitie, betekenis - On line encyclopedie Amortisatie Afschrijving van immateriele activa zoals goodwill. Er werden 4 verschillende definities van amortisatie gevonden in de woordenlijst. Amortisatie - 10 definities - Encyclo amortisatie. Ook met de betekenis van amortisatie LEES VERDER.

Amortisatie Nederlands woordenboek - Woorden. org

Amortisatie

Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als amortisatie, met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Betekenis amortisatie Amortisatie is het vereffenen van een schuld door middel van een regeling waarbij de schuld eventueel in regelmatig betaalde schijven kan worden voldaan. Synoniemen van amortisatie ander woord voor amortisatie. Het is een aflossing waarin rente en aflossing zijn inbegrepen. Woordenboek - Betekenis van amortisatie amortisatie: afbetaling, schulddelging, schuldvereffening, delging.

(UFPB 2010) Tanto em clulas eucariontes vegetais como em clulas. 4 Bijtelling - lease autos met laagste bijtelling in 2014 Lijst van auto s met 4 bijtelling in 2014. AfterResultLoaded function ( args) var spans .filter( td, args. Autogarage Denissen: professionele Nissan en Kia Dealer Autogarage Tilburg voorzien van de beste kwaliteit niewe en gebruikte auto s Service en klantgerichte Nissan en Kia Dealer.

Amortisatie

Amortisatie - WikiWoordenboek

Autogarage Denissen: professionele Nissan en Kia Dealer Autogarage Tilburg voorzien van de beste kwaliteit niewe en gebruikte auto s. BMW Motorrad - BMW besloot in de 6-serie de R 505 niet meer te vervangen, maar het. Changing the Cabin Air Filter on a Mazda-2009 Mazda 3 ac cabin air filters are scheduled to be changed every. De oranje vlaggen van Autohuis Landeweerd zijn inmiddels een vertrouwd gezicht langs de Deventerstraat in Apeldoorn. Fachhochschule Kiel: Abstracts Free area mapping with the use of automobile robots.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.