woensdag 30 juli 2014

Bougie zwart en droog grasmachine

De stekker uit het stopcontact en haal bij een benzinemaaier de bougiekabel los. Als het droog is, dompel het dan in schone motor olie, kneed het gelijkmatig en knijp de overtollige olie er uit. Berg tijdens de winter alle tuingereedschap op op een droge en vorstvrije plaats. Wilt reinigen, kantelt u de maaier naar achteren, zodat de bougie naar boven. Bougie: controleer de bougie op hardnekkige ophopingen, gebarsten). Als slechts 1 bougie er zo uit ziet dan kan een klep vast zitten.

Hou je gazon kort en gezond met een mulchmaaier Huis en Tuin. Storing Oorzaken motor Bougie vonkt niet Bougiekabels, bobinekabel of verdelerkap vochtig. Hoe uw grasmaaier tijdens de winter opbergen Hoe uw VIKING grasmaaier tegen de winter beschermen? Grasmaaier onderhouden Reinig je grasmaaier na elke maaibeurt en slijp de messen n keer per jaar. De kleppen bij een grasmaaiermotor zijn er 2 kleppen aanwezig 1.

Storing Oorzaken motor

Motor Stilleggen en bougies eraf halen alvorens aan het mes. Leg de machine op een vlak, droog oppervlak. De levensduur van een bougie is ongeveer 100 uur. Duwboom als u de eigen aandrijving van de grasmaaier.

Niet aangesloten laagspanningskabels sluiting in deze kabels. Droog de onderkant na met een oude vod om roestvorming te voorkomen. Onderhoud - PTM Engines Voor de grasmaaier. Vergeet nooit de bougiekabel van de bougie te trekken zodat je veilig aan het werk kunt.

Storingen, bougiekleur

Als er zich een probleem voordoet met de bougie. B: oorzaak: Bougie nat door benzine (motor verzopen). Ontstekingssysteem - Het ontstekingssysteem van een verbrandingsmotor is het systeem van accu, bobine, stroomverdeler, onderbreker en bougies, dat op het juiste tijdstip de. Correctie: Droog de bougie en breng hem weer aan. Kluskalender februari Brico Februari is over het algemeen een droge maand met gemiddeld 77 uren zonneschijn. Storingen, bougiekleur Normaal gesproken, een zachte droge aanslag.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.