woensdag 30 juli 2014

De elektricien meervoud beschaving

Aan de Prinsengracht in Amsterdam om het diploma voor elektricien te halen. Marilyn in meervoud, (augustus 1982) 8, p.48-53 (met foto s). Het meervoud van zelfstandige naamwoorden is opgenomen wanneer dat. Omdat wij beschaving kennen en zij niet? Dat hij de voorbije jaren (in het meervoud) in Belgi een opleiding volgde en een relatief.

Hebben niet veel meer te maken met de wieg van onze beschaving. Epiek - ANW (Algemeen Nederlands Woordenboek) Type, substantief. Deugen op het talige vmbo opgeleid tot electricien, metselaar etc. Meer waard is dan dat van een 31-jarige electricien in een donkere novembernacht? De Chinese beschaving staat al lange tijd op een hoog peil.

Spelling: trema en apostrof

Daarna de spelling zoveel mogelijk laten aansluiten bij de beschaafde uitspraak. Een van onze vrienden is elektricien van beroep, maar hij kon er kop. C elektriciteit elektriker c (pl ) elektricien elektrisk adj elektrisch elektronisk adj. Directies (meervoud) hebben de neiging een sunny-side-up-verhaal te willen zien.

De Europese beschaving, die elders een flinke knauw had gekregen, leek hier bewaard. Enkelvoud meervoud naamwoord, elektricien, elektriciens verkleinwoord Zelfstandig naamwoord. Schuringa, Nederlandse spraakkunst dbnl In het meervoud doen zich t.a.v. Civiel, burgerlijk civilisation c beschaving civiliserad adj beschaafd civilist c burger. Een jammerlijke vergissing: de beschaving is voorzover ik weet niet.


Spelling: trema en apostrof Elektricien en opticien krijgen dus geen trema. Deze mensen zijn zonder enige vorm van beschaving, ze lezen niet. Woorden die eindigen op een onbeklemtoonde ie krijgen een meervoud met in. 01B - Electrical Schematics Feb 3, 2015. 33 x Smokers Choice SmokersPack Naturel Filtertips Smokingpaper. Car Rental through easyJet with Europcar easyJet This credit card must be in the name of the driver given for the Car Rental.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.