maandag 29 december 2014

Auto kopen papieren caravan

Belgi onder uw naam in te schrijven, moet u enkele maatregelen in acht nemen. Verklaring Typegoedkeuringsgegevens op certificaatpapier geldt de niet goed. Tweedehands caravan kopen - ANWB Kamperen Je kunt een tweedehands caravan bij een bedrijf of bij een particulier kopen. Een Frans kenteken voor je Nederlandse auto - AllesFrans, Onze.

Tweedehands caravans te koop - caravans occasion kopen Het gewicht van de caravan mag bijvoorbeeld niet hoger zijn dan het maximaal trekgewicht van de auto. Onderhoud en storingen Online loket Particulier Zakelijk Particulier Aanhanger of caravan Kopen Kentekenbewijs op naam zetten Print deze pagina. Caravan kopen - ANWB Kamperen Wie een nieuwe caravan koopt, gaat niet over 1 nacht ijs. Caravan banden kopen - Waar moet je op letten? Als u voor uw aanhangwagen of caravan een geldig EU-certificaat van.

Vereiste documenten - GOCA

Auto kopen papieren caravan

Aanhangwagens en caravans die niet zwaarder mogen wegen dan 750 kg, moeten zijn voorzien van een witte kentekenplaat met het kentekennummer van de trekkende auto en een NL sticker. Ik heb een auto die maximaal 1200kg mag trekken en wil een caravan kopen die. Meestal kan het maximaal toelaatbaar gewicht worden verhoogd door als optie op papier een. Met een rijbewijs B mag u een auto besturen van maximaal 3500 kg. Ook de stroomlijn van de caravan speelt een.

Caravan niet meer weegt dan 75 van het gewicht van de beladen trekauto. Een caravan kopen: de aanschaf van een nieuwe of gebruikte. Landeninformatie Spanje welke documenten u nodig heeft voor uw auto - aan welke eisen uw caravan moet voldoen - welke goederen u in en. Vereiste documenten - GOCA Volgende documenten moeten voorgelegd worden tijdens uw bezoek aan de autokeuring. Caravan banden Wat is het verschil tussen een caravan band en een normale autoband?

Auto kopen papieren caravan

Aanhangwagens zwaarder dan 750 kg - ANWB Kamperen

Wil je een Verklaring Typegoedkeuringsgegevens bestellen voor een caravan of. Worden verhoogd door als optie (een papieren) asverzwaring te nemen. Gebruikte caravan kopen - Niet iedereen kan het zich permitteren een splinternieuwe caravan te kopen. U kunt het beste Spaanse gasflessen kopen en die bij het verlaten van het land weer teruggeven.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.