donderdag 29 januari 2015

3 Deurs auto kopen veiligheid

Peugeot 108 Allure 1.0 e-VTi 68pk Hatchback, 3-deurs - Benzine - Handgeschakeld. De Seat Leon SC is een speciale uitvoering met 3-deurs en hogere rijprestaties. Ford Ka - Occasion, Tweedehands auto, Auto kopen - AutoScout24 Ford Ka - Occasion, Tweedehands auto, Auto kopen - AutoScout24. Van de Astra F werd de nadruk gelegd op twee elementen: veiligheid en het milieu.

De Leon wordt standaard met 7 airbags geleverd voor optimale veiligheid. Hoewel deze wagens klein en compact zijn, boet je niet in op veiligheid. Bezuinig niet op zaken die de veiligheid (ernstig) benvloeden. Een uitnodiging om achter het stuur plaats te nemen van een auto die aan de weg.

De nieuwe Mini vijfdeurs 2014

Euro NCAP Home Euro NCAP informeert consumenten over de veiligheid van nieuwe auto s. En met easy-entry op de 3-deurs variant schuift de in hoogte verstelbare stoel naar voren bij het instappen. Ze bieden u de garantie van optimale veiligheid en betrouwbaarheid. Uitvoering van een model is opgenomen (modellen waarvan de 2- of 3-deurs). Bekijk prijzen en informatie nieuwe Seat Mii 1.0 EcoFuel Reference - Hatchback, 3-deurs.

Liter-motor, 95 pk) een pittige variant van het driedeurs model op de markt. Het veiligheidspakket omvat ABS, impactbegrenzing opzij, front- en. Een nieuwe auto voor minder dan 10.000 euro? Turbodiesel in de vijfdeurs Cooper D verbruikt slechts 3,6 l100 km, wat overeenkomt.


Euro NCAP Home

Er is ook een 3-deurs, een Wagon, een 1.3 en een 1.8 leverbaar geweest). NCAP (European New Car Assessment Programme) maakt auto s veiliger. KODA Citigo Ideale Stadsauto - Compact tch Ruim Qua veiligheid bewijzen de 5 sterren in de toonaangevende Euro-NCAP crashtest eigenlijk alles. Opel Astra - De Opel Astra is een auto van OpelGM uit de compacte middenklasse.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.