woensdag 29 april 2015

Auto kopen 99 euro per maand afbetalen

Het betreft een lening op afbetaling, waarbij je elke maand een vast bedrag terugbetaalt. Toe in staat dan moet je een afkoopsom betalen om van het contract af te komen. U kunt er voor kiezen om uw geld direct uit te geven. Auto op afbetaling Het kopen van een goede auto is vrij prijzig en erg belangrijk voor het dagelijks. Van 200 tot 500 euro: 18 maanden Van 501 tot 2.500 euro: 24 maanden Van.

Het getoonde bij te betalen bedrag is exclusief kosten rijklaar maken. Lage rentevoet van 0,99 JKP voor uw autokrediet (aanbod geldig tot 30 april). Lening op afbetaling kan u nu uw droom waarmaken en de auto kopen die u zelf wilt. Auto per maand afbetalen De aanschaf van een auto kopen is een behoorlijke investering. 175 euro per maand voor een nieuwe auto klinkt zeer aantrekkelijk, maar als dit over.

Wat is de meest voordelige autofinanciering? - De Standaard

Het kan dan ook heel verleidelijk zijn om een auto te kopen op afbetaling. Voor een vast bedrag per maand inclusief financiering. Geval al enkele honderden Euro s per maand zult moeten inleveren voor je auto. Terugbetaalt 306,32 euro per maand en u betaalt 303,36 euro aan.

Het kan daardoor soms interessanter zijn om de auto op krediet te kopen, de fiscale. Uw autolening op maat bij BKCP Bank Een nieuwe of tweedehands auto kopen is mogelijk dankzij een autolening. Wettelijk moet een lening op afbetaling tot 2500 euro terugbetaald worden. Cardoen autosupermarkt vind je auto via: 1. Via Creditvite kan u geld lenen voor de aankoop van uw auto, nieuw of.


Tweedehands een auto kopen op afbetaling: Doen of juist niet doen?

Is een voorbeeld, maar je hebt boven gezien dat er rentes zijn van 8,49 tot 9,99). Gedurende een aantal jaar in ieder geval die paar honderd Euro minder zal zijn. Private lease, wat zijn de voordelen en nadelen? Van 2 jaar betaal je ongeveer 220 tot 250 euro per maand. Vervolgens moet je elke maand rente betalen, zo n 30 euro per maand.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.