woensdag 29 april 2015

Nokkenas 1 tand verkeerd

Motor-Forum - Techniek, vragen en antwoorden - Nokkenas timing. Bij de dealer werd de computer uitgelezen, de foutcode betrof mechanisch defect nokkenas. Timing nokkenas 1 tandje verkeerd denk ik. Kan best gebeuren bij het opspannen, dat hij toch niet goed heeft gestaan voor de.

Want de distributieriem bleek een aantal tanden verkeerd te liggen. M Toon onderwerp - Distributie halve tand. Volgens revisie bedrijf(heb ik gebeld) staan de 2 nokkenassen met de. En kwam tot de conclusie dat de nokkenas 2 tanden verkeerd stond.

Discussie: tikkend geluid uit kleppendeksel - AMT Garageforum

Nokkenas 1 tand verkeerd

TDI Club Nederland : Bekijk onderwerp - Golf 3 tdi90pk getik in. Het nokkenastandwiel (1) wordt aangedreven door de krukas. Bleek na 1 jaar - dat de uitlaat nokkenas 1 tand verkeerd stond. De krukaspoulie loopt los met als gevolg verkeerde kleptiming of. Minder vermogen na vervangen distributieriem - Audiforum denk dat de nokkenas 1 tandje verkeerd staat ofzo dan. Riem er 1 tand naast zetten op de nokkenas en met aanspannen trek je dit.

Dat je in zo n geval alleen de krukas of nokkenassen nog eens rond moet draaien? Het ergste geval waarbij de distributieriem een paar tanden ten opzichte van het nulpunt verkeerd staat. Nokkenasversteller Volvo V70, S60, en S80 Forum De specialist zegt dat de nokkenasversteller vervangen moet worden dat. Het staat of 1 tand te vroeg, op tijd of 1 tand te laat.


Minder vermogen na vervangen distributieriem - Audiforum

Het bleek dat de distributie n tandje verkeerd. Discussie: tikkend geluid uit kleppendeksel - AMT Garageforum. Distributie - De distributie zorgt hoofdzakelijk voor de aandrijving van de nokkenas. Hij staat ruim een tand verkeerd op de markering van de onderste. Ik heb toen maar gekozen voor 1 van de 2 (weet niet meer welke) en met de hand de. Zonet even gekeken en de nokkenastiming stond 1 tand verkeerd.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.