woensdag 29 juli 2015

Elektrische auto 0 bijtelling oude auto

Ook de ontwikkeling van hybride en volledig elektrische auto s gaat razendsnel. Volledig elektrische auto s houden alle fiscale voordelen, maar hybride leaseauto s worden duurder in de bijtelling. Dit jaar veranderen de bijtelling en bpm voor zakelijke auto s, in 2017 volgen de echt grote. Het gebruik van oude vervuilende auto s wordt daarnaast bestaft door een hogere bijtelling. Auto en Fiscus Op volledig elektrische auto s die in 2014 voor het eerst tenaamgesteld. Elektrische auto is niet meer te stoppen Het Financieele Dagblad.

Elektrische auto s krijgen van het kabinet voorrang, oudere diesels worden gestraft. Vermietigd mijn oude diesel, per jaar, het resultaat van 10 Tesla s. Voor auto s die onder de oude regeling vallen (dus op kenteken staan voor 1 juli). Alleen de verlaagde bijtelling van 4 voor volledig elektrische auto s blijft overeind. Voor oudere auto s verandert er niets in de bijtelling.

Autobrief 2 en de elektrische auto

Veel bedrijven en oude-autobezitters kwamen daartegen in verzet en de. Eigenaren van oude dieselauto s die af-fabriek zonder roetfilter zijn geleverd, krijgen vanaf. Elektrische auto s krijgen daarentegen voorrang bij het toekennen van. De 4 categorie gold alleen voor elektrisch aangedreven auto s en 7 in de.

Enige uitzondering is de volledig elektrische auto. Voor alle auto s met oude bijtellingspercentages geldt: op op. Wiebes: ruim baan voor elektrische auto - Groen - TROUW. Autobrief 2 en de elektrische auto 4 voor volledig elektrische auto s 7 voor auto s met een CO2-uitstoot tot en met 50 gram per. Bij Total Car Lease kunt u al. De belasting op oude diesels die zonder fabrieksroetfilter rijden, gaat juist omhoog.


4 voor volledig elektrische auto s (geen CO2-uitstoot). Het kopen en bezitten van een auto wordt voor de meeste mensen na. Versterking van de fiscale stimulering van volelektrische auto s. Bijtelling Auto Hybride Regeling 2016 fiscale bijtelling leaseauto s.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.