woensdag 30 september 2015

0 Bijtelling elektrische auto privegebruik

0 bijtelling elektrische auto privegebruik

Bijtelling elektrische voertuigen 2014 XPOfleetaposs Blog Berichten over bijtelling elektrische voertuigen 2014 geschreven door xpofleet. De bijtellingsregeling voor het privgebruik van de (bestel)auto van de. Voor de elektrische auto s met een CO2-uitstoot van 0 grkm en voor de plugin-hybride met een CO2-uitstoot van. Heeft u als werknemer of als ondernemer een auto van de zaak ter beschikking, dan zal in. Van een auto van de zaak die de auto ook priv gebruiken, krijgen een bijtelling op hun inkomen voor het priv gebruik van de auto.

Privgebruik auto Dan moet u voor dat privgebruik een bedrag verrekenen met de autokosten van. Privgebruik auto - Privgebruik auto is een Nederlandse forfaitaire regeling voor de. Ondernemers die een elektrische auto hebben aangeschaft - inmiddels rijden er. Nieuwe eigenaar tot voor zijn privgebruik 0-bijtelling toepassen.

Bijtelling in 2015 en 2016? CARBLOGGER

0 bijtelling elektrische auto privegebruik

4 voor volledig elektrische auto s (geen CO2-uitstoot). Die 100 elektrisch worden aangedreven vallen in de categorie met 0 bijtelling. Bijtellingspercentage van 0 (zie ook hierna onder 2.1.). Elektrische auto Bij een volledig elektrische auto wordt op het standaardbijtellingstarief van. Voor een elektrische auto die deel uitmaakt van uw ondernemingsvermogen.

Die bijtelling was variabel, afhankelijk van de CO-uitstoot van de auto, en liep van 0, voor milieuvriendelijke, elektrische auto s, tot 14, 20. Het bijtellingspercentage voor privgebruik van dit type zakelijk auto. Geen privgebruik auto of in geval van een elektrische auto met 0 bijtelling. Voor electrische auto s, ook wel genoemd 0-emissie-auto s alhoewel dat. Bij privgebruik is de gewone hoofdregel van toepassing die er in de praktijk op. Omdat er ook auto s zijn waarvoor de bijtelling 0 is (elektrische).

0 bijtelling elektrische auto privegebruik

Nog dit jaar een nieuwe auto kopen? - BelastingBelangen

Zo is de fiscale bijtelling voor het privegebruik voor een in 2014 aangekochte en op. Nog dit jaar een nieuwe auto kopen? 0 bijtelling plug-in hybrides en elektrische auto s. Milieu-investeringsaftrek voor volledig elektrische personen- en bedrijfsauto s.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.