maandag 28 september 2015

Bougie elektrode afstand afgebroken

Toon onderwerp - bougie afgebroken, expert gezocht Stichting. Gebroken porselein van de isolator wijst op schokgolven door pingelen, ook. De elektrodenafstand is belangrijk voor een goede vonkvorming. De elektrodeafstand van een bougie bijstellen - wikiHow De elektrodeafstand van een bougie bijstellen. Onjuist afgestelde elektroden afstand van de bougies.

Alles over bougies - beru Nieuwe bougieontwerpen voor een ng langere levensduur 13. Bij mijn GT 3.2 is van een bougie de massa-electrode afgebroken. De bougie vertelt veel - m Het is de taak van de bougie om het brandstof mengsel in een motor, dat onder een hoge druk staat, te ontsteken. De elektrode afstand, niet groter dan 0,8 mm (met voelermaatje meten). Afgebroken bougie - Kassa ik heb me een auto ford focus naar garage gebracht voor een grote beurt, krijg ik een telefoontje met de mededeling dat er een bougie is afgebroken en wat.

Alles over bougies - beru

De afstand tussen de elektroden van een bougie moet goed zijn afgesteld om een juiste werking van een motor. Motor info Bougies - Telenet Users de bougie uit de motor draait, kun je aan de kleur en even. De elektrode afstand is te klein De weerstand van de bougiekabel is te groot. De Bougie - OCCC Heel De bougie is de vonkenfabriek in onze motor en deze is veel belangrijker dan de.

Bougie - De bougie is een onderdeel van het ontstekingssysteem van een mengselmotor. Motorstoringen - Polleke s keversite - Google Sites Bougie-elektrodenafstand te groot of te klein. Van de bougie wordt de elektrodenafstand genoemd. De elektrode brandt bij gebruik iets af en daarom moet de elektrodeafstand. Storing Oorzaken motor - Boltuning Defect startrelais is of defecte startschakelaar.


113, 90, 541.9, 312.6, 295.6, 271.0, 234.8, 171.1, 162.6, 156.3, 147.8, 144.5. And adding your own symbols to AutoCAD P ID s database. Auto Berkelaar Suzuki - Suzuki Auto Een nieuwe fraaie Suzuki? Auto Waterpomp NISSAN TERRANO II R20 Top-kwaliteit voor een topprijs. BBB s Business Review for ALL STAR RENT -A-CAR, Business Reviews and. CLIMA BLUETOO Ford Focus 1.6 VCT-I 125 PK AUT.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.