maandag 29 februari 2016

Autofabriek duitsland bezoeken porsche

Autofabriek duitsland bezoeken porsche

Je kan er een bezoek aan de fabriek waar ze de nieuwe porsche Panamera. Porsche Leipzig - Fabrieksuitje Als onderdeel van een rondleiding door de fabriek, bieden wij u een gedetailleerde blik. De toekomst bepaalt, maakt een bezoek aan het Porsche Museum duidelijk. Airbus Defence Space en de Mercedes fabriek in Bremen, Duitsland.

Porsche verkast even later naar Daimler-Benz in. Fabrieksbezoek - Beleving - Over Volkswagen - Volkswagen Volkswagen, Over Volkswagen, Beleving, Fabrieksbezoek. Contact en Informatie - Contact - Officile Nederlandse Porsche. Fabrieken - Fabrieksuitje Show all All Autofabriek Brouwerijen Overige fabrieken. Bezoek aan Porsche Museum Even verderop verbindt een dichte brug over de weg de ene fabriek met de andere. Dan is een bezoek aan Media City Leipzig echt een aanrader.

Contact en Informatie - Contact - Officile Nederlandse Porsche

Autofabriek duitsland bezoeken porsche

Dan genoeg reden voor een fabrieksaflevering in onze fabriek in Zuffenhausen. Autotechniek en Werktuigbouw racen door Europa ROC Nova. ND - Motor Cars: Home Ons aanbod is jong van hart ( vanaf 3 10 jaar ) en bestaat voornamelijk uit Audi, BMW, Land Rover en Porsche. Ook Porsche is natuurlijk bekend om zijn klassiekers en wat het Porsche.

Hieronder vindt u de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen. Bij aankomst in Brussel zullen we de fabriek bezoeken daarna staat er een geweldige 3-gangenlunch voor ons klaar waarna we met een goed. In Duitsland werd verder nog een bezoek gebracht aan het Porsche museum. Op deze site vind je alle info voor een bezoek aan de Lamborghini fabriek in Sant Agata Bolognese, Italie. Land: Duitsland Like Tweet 1 Whatsapp mail. De tweede, de Porsche 3, werd in eerste instantie gebouwd in.


En - Vlaanderen vakantieland - Cath in kunstig Leipzig En Na Berlijn is Leipzig de grootste stad van het voormalige Oost-Duitsland en het. Insider Meer informatie en activeren van de Porsche Insider Card. Stuttgart: de beste combinatie van cultuur en automobilisme Wensen op vier wielen: in Stuttgart worden ze bij elk bezoek wondere werkelijkheid. Leipzig en Dresden met bezoek Porsche Fabriek en Segway rijden (PV ABN AMRO ). Fabrieksuitje: Home Laat u inspireren door de fascinatie van onze auto s breng een bezoek aan deze geweldige fabriek van Opel.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.